ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИМ НАУКОВО-ДОСЛІДНИМ ЕКСПЕРТНО-КРИМІНАЛІСТИЧНИМ ЦЕНТРОМ МВС УКРАЇНИ ТА НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИМ ІНСТИТУТОМ ПРАВА

Важливим завданням сьогодні для України є забезпечення високоякісної підготовки експертів і використання результатів їх інтелектуальної, творчої діяльності під час реалізації інноваційної політики.

Нещодавно Дніпропетровський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України та Навчально-науковий інститут права Київського національного університету імені Тараса Шевченка уклали Меморандум про співробітництво з метою об’єднання наукового, педагогічного та практичного потенціалів установ, щоб запровадити прогресивні форми науково-дослідницької діяльності, експертної практики, розвитку нормативної та науково-методичної діяльності. Участь у заході взяли завідувач кафедри інтелектуальної власності та інформаційного права, д.ю.н., проф. Анатолій Кодинець та д.ю.н., доц., судовий експерт Роман Кірін.

Серед пріоритетних напрямів співробітництва в Меморандумі визначені наступні: підготовка наукових та науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації; обмін інформацією з правових, економіко-правових та технічних питань для підготовки наукових досліджень, магістерських, кандидатських та докторських дисертацій; організація проходження практики здобувачів вищої освіти, взаємних наукових стажувань та сприяння поглибленню знань працівників сторін, спільна участь у проведенні наукової роботи.

Учасники заходу висловили намір щодо активної подальшої співпраці, спрямованої на підвищення ефективності їх діяльності, з метою впровадження інноваційних технологій, професійного вдосконалення педагогічних і науково-педагогічних кадрів освіти та наукових кадрів відповідно до актуальних вимог інноваційного поступу системи освіти в процесі її реформування.