СТУДЕНТИ ОНП «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ»

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРАВА ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ХХІ ЩОРІЧНИХ МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАННЯХ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ, ЩО ВІДБУЛИСЯ В ОКСФОРДІ, ВЕЛИКА БРИТАНІЯ

Команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка  у складі студенток 2-го курсу ОР «Магістр» ОНП «Інтелектуальна власність» Навчально-наукового інституту права Анни Ткачук, Анастасії Толкачової та студентки 4-го курсу ОР «Бакалавр» ІМВ Софії Єрмоленко взяла участь у 21 щорічних міжнародних змаганнях з права інтелектуальної власності (муткорт), що відбулися 14-16 березня в Оксфорді, Велика Британія, та зібрали команди з кращих університетів всього світу (Англія, Австралія, Канада, Сінгапур, Франція, Німеччина тощо). Тренерами команди виступали випускниці Навчально-наукового інституту права Ілона Болюбаш та Наталія Бадьора.

Змагання складалися з двох етапів: письмового, за результатами якого 28 кращих команд (з-поміж близько 60) були запрошені на усні раунди безпосередньо в Оксфорді. Кожного року фабула передбачає комплекс правових проблем у сфері інтелектуальної власності. Цьогоріч спір розглядався навколо розкриття патенту, порушення прав на винахід та незареєстровані промислові зразки.

Щиро вітаємо команду Університету, яка вдруге поспіль взяла участь у цих престижних замаганнях та увійшла у Топ-18 кращих IP-команд світу! Команда гідно представила Київський національний університет імені Тараса Шевченка на міжнародному рівні в престижному змаганні, отримавши неймовірно корисний досвід!